Τεχνική Υποστήριξη Δικτύων

Έχουμε εξειδίκευση στην τεχνική υποστήριξη δικτύων και είμαστε συνεργάτες των μεγαλύτερων κατασκευαστών τεχνολογίας παγκοσμίως.

Τεχνική υποστήριξη δικτύων – Εγκατάσταση – Συντήρηση

Είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες Cisco – Dell – HP γι’ αυτό και μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια ενασχόλησής μας με τον κλάδο της πληροφορικής μας κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου. Έχουμε ειδικότητα στην μελέτη, εγκατάσταση και παροχή τεχνικής υποστήριξης δικτύων. Μπορούμε να δράσουμε συμβουλευτικά σε έναν μεγάλο οργανισμό ή να αναλάβουμε όλο το IT σε μία μικρή εταιρεία σαν εξωτερικοί συνεργάτες

Ασφάλεια δικτύων

Συνεργαζόμαστε επίσης και είμαστε πιστοποιημένοι συνεργάτες με τις κορυφαίες εταιρίες που κατασκευάζουν συστήματα ασφάλειας δικτύων, όπως η Checkpoint – Cisco – Trend Micro. Μελετώντας τις ανάγκες του οργανισμού σας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που να σας εξασφαλίζουν την ασφάλεια του δικτύου σας και των δεδομένων σας. Μπορούμε να θωρακίσουμε την περίμετρο του δικτυού σας τοποθετώντας ένα layer 7 firewall ή να προστατέψουμε τους server, τα τερματικά και τα δεδομένα τους, εγκαθιστώντας ένα antivirus με κεντρική διαχείριση. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές και μπορούν να δράσουν είτε συνδυαστικά είτε αυτόνομα, ανάλογα με το επίπεδο ασφαλείας που θέλετε.

Server – cloud – office 365 – Azure

Ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες απαιτήσεις μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού, εγκατάστασης και τεχνικής υποστήριξης server, εντός του οργανισμού σας, στο cloud ή σε συνδυασμό αυτών. Σαν πιστοποιημένοι συνεργάτες Microsoft – VMware – Veeam μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις εγκατάστασης και υποστήριξης server, AD – DNS – File server. Μπορούμε επίσης να σας προτείνουμε και να υλοποιήσουμε λύσεις virtualization εκμεταλλευόμενοι όλη την υπολογιστική ισχύ του εξοπλισμού που ήδη έχετε. Να σας οδηγήσουμε σε υπηρεσίες στο cloud όπως office 365 και Azure.

Οποιοδήποτε πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, μπορείτε να βασιστείτε στην τεχνογνωσία και στον επαγγελματισμό μας. Παρέχουμε πληθώρα προγραμμάτων τεχνικής υποστήριξης, ικανά να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.