Routing

Οι δρομολογητές χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση πολλών δικτύων. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δρομολογητή για να συνδέσετε τους υπολογιστές του δικτύου σας στο Internet και έτσι να επιτρέψετε την κοινή χρήση μιας σύνδεσης Internet από πολλούς χρήστες. Ο δρομολογητής ενεργεί ως διεκπεραιωτής, επιλέγοντας τη βέλτιστη διαδρομή για τις πληροφορίες σας, ώστε να τις λαμβάνετε γρήγορα.

Οι δρομολογητές αναλύουν τα δεδομένα που αποστέλλονται μέσω δικτύου, αλλάζουν τον τρόπο συγκέντρωσής τους σε πακέτα και τα αποστέλλουν σε άλλο δίκτυο ή σε δίκτυο διαφορετικού τύπου. Συνδέουν την επιχείρησή σας με τον έξω κόσμο, συμβάλλουν στην προστασία των πληροφοριών σας από απειλές ασφαλείας και μπορούν ακόμα και να αποφασίσουν ποιοι υπολογιστές θα αποκτούν προτεραιότητα έναντι άλλων.

Cisco 800 Series ISR

Θέλετε ένα απλό και εύχρηστο δίκτυο για την επιχείρησή σας; Οι δρομολογητές Cisco 800 Series Integrated Services Routers (ISR) είναι σχεδιασμένοι με τρόπο τέτοιο, ώστε να συνδυάζουν τα δεδομένα σας, υπηρεσίες ασφαλείας και ασύρματης λειτουργίας σε μία ενιαία συσκευή απλής χρήσης και διαχείρισης.

Κύριες δυνατότητες

 8002Cisco 800 Series Integrated Services Routers

 • Ασύρματη δικτύωση: Επιτρέπει αύξηση της παραγωγικότητας και βελτίωση της συνεργασίας των εργαζομένων μέσω πρόσβασης σε εφαρμογές και πληροφορίες από οποιοδήποτε σημείο εργασίας.
 • Ασφάλεια: Μείωση των επιχειρηματικών κινδύνων που σχετίζονται με ιούς και λοιπές απειλές ασφαλείας.
 • Εικονικά ιδιωτικά δίκτυα: Πρόσβαση υψηλής ασφαλείας για το απομακρυσμένο προσωπικό και τους τηλε-εργαζόμενους στα εταιρικά συστήματα και δεδομένα μέσω ασφαλούς σύνδεσης.
 • Ποιότητα υπηρεσιών: Δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών φωνής και βίντεο από τους τηλε-εργαζόμενους στο χώρο τους, για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εικονικού γραφείου.

Τα προϊόντα Cisco 800 Series ISR περιλαμβάνουν και εκείνα της σειράς 850 για μικρά γραφεία και της σειράς 870 για μικρά γραφεία και απομακρυσμένους εργαζόμενους. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, μπορείτε να παρέχετε και να διαχειρίζεστε κεντρικά αυτές τις υπηρεσίες και εφαρμογές με μία ενιαία συσκευή, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Cisco 1000 Series

cisco-isr1000-series2Με την Cisco 1000 Series μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο internet, προηγμένη ασφάλεια αλλά και ασύρματες υπηρεσίες σε μια συσκευή. Οι δρομολογητές ενοποιημένων υπηρεσιών σειράς Cisco (ISRs) είναι σταθεροί δρομολογητές υψηλής απόδοσης που είναι εύκολο να αναπτυχθούν και να διαχειριστούν. Μικρές αλλά ισχυρές, παρέχουν εξαιρετικά ασφαλές ευρυζωνικό, Metro Ethernet και ασύρματη σύνδεση LAN.

Κύριες δυνατότητες

 • Σύνδεση επόμενης γενιάς

Αποκτήστε αυξημένη κινητικότητα και επιλογές επόμενης γενιάς WAN και LAN. Πρόσβαση σε Ethernet, DSL, LTE Advanced και Wi-Fi 802.11ac. Η σειρά 1000 είναι ιδανική για χρήση ως εξοπλισμός χώρου πελατών.

 • Ενδεικτική δικτύωση

Διαχειριστείτε και χειριστείτε το WAN σας από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου. Παρέχετε άκρως ασφαλή, άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο στο υποκατάστημα και βελτιστοποιήστε την εμπειρία των χρηστών με το Cisco SD-WAN.

 • Ενσωματωμένη ασφάλεια επιχειρηματικής τάξης

Αποκτήστε ασφάλεια στην επιχείρηση και εξαιρετικά ασφαλές WAN. Η Cisco Umbrella, η κρυπτογραφημένη Traffic Analytics και η προηγμένη υπεράσπιση απειλών παρέχουν κρυπτογράφηση υψηλής απόδοσης, VPN, τείχος προστασίας και φιλτράρισμα διευθύνσεων URL.

 • Εύκολη διαχείρηση και εγκατάσταση

Χρησιμοποιήστε ένα λειτουργικό σύστημα για συνέπεια και ορατότητα σε όλα τα καταστήματα και απομακρυσμένες τοποθεσίες. Η σειρά 1000 είναι ο πρώτος δρομολογητής σταθερής διαμόρφωσης με το αξιόπιστο λογισμικό IOS XE της Cisco.

Cisco 4000 Series 

1573842154766Με την ψηφιακή πλατφόρμα ISR της Cisco 4000 Series, απλοποιήστε την καθημερινή διαχείριση πληροφορικής. Παρέχετε ένα κλιμακωτό, ευέλικτο υπόβαθρο, ώστε να μπορείτε να ενσωματώσετε γρήγορα πρωτοποριακές πρωτοβουλίες πληροφορικής, όπως το SD-WAN και τον υπολογισμό της ακμής, ικανοποιώντας παράλληλα την ανάγκη εκρηκτικών επιδόσεων του δικτύου, η οποία βασίζεται στην υιοθέτηση εφαρμογών βάσει σύννεφων.

 

Κύριες δυνατότητες

 • Αναμενόμενη απόδοση

Αρχιτεκτονική υψηλής διαθεσιμότητας που έχει σχεδιαστεί για κλάδους κρίσιμης σημασίας που προσφέρουν προβλέψιμη απόδοση με μέγιστες ταχύτητες, προσφέροντας modularity για σύνδεση από οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία.

 

 • Υπηρεσίες δικτύου

Εγκαταστήστε βασικές ολοκληρωμένες υπηρεσίες δικτύου για το υποκατάστημά σας σε λεπτά, ουσιαστικά ή σε χώρους, χωρίς να υποβαθμίσετε την απόδοση.

 

 • Απλοποιημένη διαχείριση

Διαμορφώστε και παρακολουθήστε το δίκτυό σας και εφαρμόστε επιχειρηματικές πολιτικές μέσω της Cisco DNA Center και της Cisco SD-WAN. Απλοποιήστε την αυτοματοποίηση δικτύου και μετατρέψτε τις ώρες εργασίας σε δευτερόλεπτα.

 

 • Προστασία από απειλές

Προστατέψτε τον ιστότοπό σας από τα υποκαταστήματα σε όλο το LAN και το WAN και στο νέφος με ενσωματωμένη ασφάλεια στο δρομολογητή. Δεν χρειάζεστε πλέον ξεχωριστή συσκευή ασφαλείας.